Subscrieti la: Articole

Comentarii Foto Dofollow Banner

Wandafuru raifu (editia 2009)

'After life' este un film de o alta factura decat cele cu care suntem obisnuiti. Actiunea are un alt ritm, iar coordonatele in care se misca sunt justificate de cultura de unde s-a nascut: cea japoneza. Se prespune ca dupa moarte, avem un anume ragaz - scurt, o saptamana - sa ne alegem o amintire, una singura, care ne va insoti de atunci incolo pentru totdeauna.

Ce-ti poate aparea pe ecranul memoriei cand dai pe repede-inapoi si cauti momente fericite: zapada copilariei, plimbarile cu ai tai cand erai inca mic, joaca cu fratii, prima dragoste, prima oara cand ai facut dragoste, camarazii din armata, proprii copii, singur pe o banca toamna in parc, un concediu fericit cu iubita/sotia, o excursie la munte cu prietenii, bucuria unui Craciun, adierea vantului pe malul marii, sau poate amintirea cuiva care te-a iubit? Pe care din toate acestea ati lua-o?
Si daca sarcina e prea grea, va provoc la un joc mai usor: alegeti o amintire/un sentiment de anul asta, din 2009!

Daca ma intrebati pe mine, chiar acum mi-aduc aminte de curcubeul de la barajul Galbenu si de sentimentul apei cazand peste tine intr-o pravalire uriasa: sa privesti in sus catre un ocean care cade, nu stiu daca ati experimentat asa ceva, merita sa incercati. Fotografia de mai jos e prea saraca pentru a reda sentimentul:



Un comentariu:

Andreea spunea...

Foarte frumos acolo. Nu am fost niciodata. :( Mi-ar placea sa ajung si sa vad si eu curcubeul. :-D