Subscrieti la: Articole

Comentarii Foto Dofollow Banner

Listele

Cred ca s-a-ncheiat si capitolul alegerilor, doar Geoana se mai zbate inca intre penibil si ridicol incercand sa creeze o Comisie Parlamentara care sa analizeze bla, bla..Imi aduc aminte de momente gogonate din campanie, si cum declara el foarte ritos 'ca nu exista nuante: ai pie_dut, te duci f_umos la colegii tai si le spui: D_agi colegi, multumesc mult pentru ajuto_ ! etc, etc pofititi, asta este demisia mea!'
('r'-urile lipsesc intentionat ;)


Si cum, chiar dupa alegeri am fost plecat la Roma, ce fel de afise credeti ca erau pe strazi?! Cam ca si cel alaturat (saracutul Geoana a fost defavorizat tare in diaspora..)
Cum zicea cineva, acum la inceput de mandat, poate ar fi bine sa deschidem niste liste unde sa inventariem greselile politice atat ale PD-L, cat si ale PSD si PNL. Si daca in 2012 ne va fi din nou dificil sa alegem, le consultam. Pentru ca se pare ca totusi poporul roman are o memorie istorica destul de scurta (sa fie oare din cauza deselor schimbari de regim, care au dus si la o adaptabilitate exagerata?)

Primii pe lista mea s-au inscris PD-L-istii, recte Videanu, care au inceput deja sa-si dea cu stangul in dreptul in ceea ce priveste proiectul Rosia Montana..
Si chiar daca am votat cu Basescu, o sa fiu primul care o sa-i injur pentru astfel de decizii.

8 comentarii:

mugur spunea...

ca sa-i multumeasca pentru sprijinul acordat, basescu l-a pus pe ambasadorul de la paris ministru de externe, ca 3500 de voturi au contat mult! traiasca dictatura!

Răzvan spunea...

D. Mugur nu mi-e clar ce vrei sa spui:
- ca voturile de la Paris au fost falsificate

- ori a votat prea multa lume, si nu toti care au votat acolo ar fi trebuit s-o faca?

Id-uri spunea...

Geoana e peste tot,dar tot degeaba.

Răzvan spunea...

@iduri: Da, se pare ca, cu cat l-au promovat mai mult, a avut chiar un efect negativ si nu a putut trece de un anumit prag

mugur spunea...

voiam sa spun ca ai lui basescu au furat mai bine. hotul neprins negustor cinstit! sa-i vedem, sper sa nu-ti para rau ca l-ai votat

Răzvan spunea...

@mugur: asa a zis si Ponta! :D
Cat despre parerile de rau, ele exista deja, stiam dinainte sa-i votez ca au o gramada de bube :-(

piese auto spunea...

Suntem in dictatura de 20 de ani. Nu cred ca vom scapa. Se duce tara asta de rapa. Adevarul e ca suntem o masa de manevra. Nu avem pe cine vota.

mugur spunea...

exista oameni destepti si in PSD deci :-D