Subscrieti la: Articole

Comentarii Foto Dofollow Banner

Against the odds

-- sau 'Dati caloriferele mai incet!' --

Media created the odds. Calculele hartiei arata ca masinaria comunista, good old communist school, varianta imbunatatita cu twitter, isi face din nou datoria.
-->> (update1: 5 dec, ora 16 - gamebookers da MG/TB: 1.65/2 adica ~ 55/45%)
-->> (update2: poate ati primit si voi sms-uri de la 'Cifre reale' cu ultimele sondaje. In cazul meu in spatele acestui id se afla un nr Romtelecom de Ialomita 0243 737325)

Daca nu va mai aduceti aminte de dureroasa perioada 2000-2004, veti avea in curand ocazia. Dictatura clasei muncitoare. In declaratii. Vreau doar sa spun ca dumnealor folosesc foarte bine manipularea. Oameni tineri au ajuns sa il vada pe Geoana ca o speranta (mica) fata de nici o speranta (Basescu).
PSD-istii mai au putin si ii conving pe oameni, ca daca n-ar fi redus Basescu povara unui impozit de 40% in 2004, chiar ei ar fi facut-o..Simti cum masinaria media te apasa si nici nu-ti dai seama cand iti schimbi parerea.baietii sociali
Normal ca o sa urmeze o perioada mai grea (e criza doar), in care 'va trebui sa strangem cureaua', dar e numai 'temporar', nu va speriati, e doar o zona 'de sacrificiu'...ce sa facem, nu-i asa?..ganditi-va si la cei care sufera de frig..ia nu mai stati voi cu caloriferele pe 5 si browsati, dati-le pe 3, si platiti 'un pic' mai mult la impozit, sa aiba si clasa muncitoare, ca doar ne-am nascut egali de la Rousseau incoace.
Intrebarea este de cand vor trece la impozitul progresiv: ianuarie 2010 sau ianuarie 2011?
Ce poate fi mai rau cu Geoana decat cu Basescu? Si cu Iliescu a fost binisor, hmm?
Nu prea gasiti argumente sau idei..nu? Deci, deja si-au facut datoria.
Totusi mai sper sa reusim sa intorcem trendul, si ca mare parte din cei care l-au votat pe papusa asta de Chucky (ca altfel nu-i mai pot zice dupa manevrele dintre tururi) sa iasa la urne si sa voteze natural, nu o intoarcere la ceea ce, mai mult sau mai putin, am incercat sa scapam acum 20 de ani..
Remember? Era decembrie'89...

11 comentarii:

Crenguta spunea...

doamne, ma cutremura poza asta, toti unul si unul... imi doresc sincer sa nu ne mai intoarcem la ce a fost.

Răzvan spunea...

Din pacate lumea uita usor..iar cei mai tineri nici nu au ce sa isi aminteasca.
Fiind un vot emotional, probabil ca fata lu' Mirciulica da mai bine la 'bobor', decat chioru' asta de Basescu...

Mugur spunea...

Razvane dinj pacate nu inteleg cu cine vrei sa votam? Eu nu votez nici cu unul nici cu celalalt.

Răzvan spunea...

Mugurachis, nici eu n-as vota ca si eu sunt dezamagit.
Dar pentru mine comunistii reprezinta o optiune imposibila oricum s-ar coafa; pur si simplu, dupa toate perioadele in care au condus dupa '90, imi vine sa vomit doar cand ii vad.
Base este departe de ceea mi-as dori, dar cota unica este un motiv suficient..(cred ca ti-ai dat seama ca ce spune PSD-ul e doar praf in ochi: se dau mai catolici decat Papa. Au avut nevoie de un acord cu PNL-ul pt asta? De ce n-au sustinut ei singuri cota unica? Crezi ca lupul isi schimba naravul ?!!)
Iar mersul la vot mi se pare obligatoriu. Sa ne inchipuim pentru o clipa ca am fi in 1937. Te-ai duce la vot?
Urmatoarele alegeri libere vor fi peste 53 de ani..
Bottomline: Base.

radu spunea...

basescu e o nenorocire! un securist lacom si avid de putere!
gandeste-te bine la ce porcarii au facut dupa ce a cazut tariceanu!
banii de la agricultura la asfalt, nu esti pd ai parte de controale si sicane, impozit forfetar pe timp de criza ca sa impinga micile afaceri in zona neagra , nu gri,pentru populatie gazul scump din import si pentru clientii pd gaz ieftin de la intern.
ce vrei mai dictator decat asta? aia mica si analfabeta la PE, toti ai lui bine marci si liber la furt, serviciile si procuratura gramada pe adversari, cine nu e cu mine e vandut lui patriciu vantu voiculescu. ca de, b1 si fratii paunescu sunt din agentura, ce-au ciordit nu se mai pune, nici muie ala de calinescu cu contractele cu armata!
dar poate pe tine te-au pus in vreo functie bine platita sau spagoasa si simti ca o sa zbori de acolo...
nimeni nu vrea socialism, dar asa nu se mai poate!tot ce mai sper e ca neamtu sa se tina tare.

copilu` spunea...

test

copilu` spunea...

Bai fratilor,intre comunism si dictatura prefer varianta a-3-a.. sansa unui guvern cu iz de motor nemtesc... Macar pot sa sper ca vom avea o masina in care sa fie un loc mai confortabil petru fiecare si nu sa mai uit daca iese iar BASE cum SMECHERII lui se lafaie in lux si prospera pe zi ce trece, iar restul vor incepe sa-si stearga nasul cu maneca, ca nu vor mai avea cu ce sa-si mai cumpere servetele. Voi nu simtiti ca PSD-ul in aceasta alianta este doar caroseria Rosie din acea masina, PNL-ul este bordul masinii, Johanis este motorul, iar UDMR-ul, PNTCD-ul,etc, celelate piese, importante si ele de altfel..

DAR daca-i sunteti masochisti, votati-l pe BASE... ca o sa ne BASE inca 5 ani.. de n-o sa mai scapam de miros nici in 20 ani..

Ionut spunea...

Cum ai descoperit numarul ala de Romtelecom? Vreau sa fac o plangere;)

Răzvan spunea...

@radu: come down, man! cool off! Toate informatiile pe care le insiri acolo le ai din ziare, sau de la Tv, nu? Hmm..

"nu vrea nimeni socialism": are u sure? Normal ca n-or fi prosti (sau sunt?) sa spuna asta..Totusi PSD, cred ca inseamna social-democrat: si social inseamna protectie sociala - exact ceea ce ziceam - egalitate pentru toti :X
Si sa nu-mi dai exemplul cu modelul suedez: imi permit sa cred c-am stat mai mult decat tine in Suedia.
Poate nu-ti mai aduci aminte cand presedintele de onoare al PSD, domnul Ilici, sustinea introducerea unui impozit de 80% pentru salariile mai mari de 10,000 euro..Cum era proverbul ala: "Tot in boul care trage dai cu biciul!"
Din pacate n-am mai gasit exact citatul cu pricina, dar te poti delecta aici cu o mostra de intelepciune a sefului PSD:
"Noi incepem cu 18% si terminam la 40% si ma si mir de scandalizarea unora ca platesc prea mult 40%, cind ei au venituri foarte mari"

Si altele, daca ai memoria scurta:
In 17 martie (2003), "guvernul a publicat în "Monitorul Oficial" Ordonanţa de Urgenţă nr. 9, prin care se plafonează indemnizaţia pe care statul o plăteşte pe perioada concediului pentru creşterea copilului. Indiferent de mărimea salariului şi, implicit, de mărimea cotizaţiei pe care contribuabilul o plăteşte la Fondul de Asigurări Sociale, indemnizaţia va fi de 4, 212 milioane de lei". De aici. Dar era o masura corecta, nu?

Si, desigur, astia sunt alti oameni, Geoana n-are nimic de-a face cu Iliescu. Chiar e un sustinator fervent al cotei unice...

Ma mai mir ca v-au pacalit cu treaba asta cu alianta si cu neamtu si alte bullshit-uri. Asta o sa tina fix pana il darama pe Basescu - pentru ca asta e singurul lucru care ii uneste -, dupa care fiecare o sa-si vada de treaba lui.

Adica PSD de 'guvernare', asa cum inteleg dansii acest cuvant; Johanis de primarie, etc (sau insista degeaba sa-si pastreze functia de primar si dupa ce ar fi fost prim ministru...?!)

Si nu, nu am nici o legatura cu vreo functie bine platita de conducerea actuala sau trecuta, whatsoever..

Răzvan spunea...

@copilu:

Nu, noi nu simtim ca PSD este doar caroseria Rosie, din contra, restul sunt doar niste ornamente la bordul tancului. Dar imi place optimismul tau visator..
Daca nu ti-ai dat seama inca, o sa ai tot timpul de azi inainte..
The odds are more and more with your favourite.. 2.8/1.35

Răzvan spunea...

@ ionut: pe sony ericsson-ul meu am facut asa, in timp ce citesti sms-ul:
More --> Use 'Cifre real' --> Edit before call--> 2437373253 (si acum vad ca uitasem ultimul 3..?)
Probabil ca aplicatia cu care se joaca baietii poate sa puna orice la MSISDN-ul sender-ului.

Daca si tu ai primit, ar fi interesant de la ce numar.