Subscrieti la: Articole

Comentarii Foto Dofollow Banner

Urna indragostita

Cartarescu are o poezie in care chiuveta de la bucatarie se indragosteste de o mica stea galbena din coltul geamului, dar, lucru destul de obisnuit, aceasta era indragostita la randul ei de altcineva, si anume de strecuratoarea de supa...
Pastrandu-ne in acelasi registru, numai asa imi pot explica ce se intampla la tragerile loto din tara vecina si prietena, Bulgaria. Acolo ei extrag tot 6 bile, ca la 6 din 49-le mioritic, doar ca numai din 42. Nimic special pana aici.

Ciudatenia vine din faptul ca la 2 extargeri consecutive, din 6 si 10 septembrie, au iesit exact aceleasi 6 numere!! :D 4, 15, 23, 24, 35 si 42.
Pesemne urna electronica era indragostita de bilele cu pricina, si le-a placut atat de mult incat le-a extras de 2 ori la rand..ba pe unele chiar de 3 ori si astfel, pe 13 septembrie, 3 dintre ele si-au facut aparitia din nou la rampa a-3-a oara consecutiv! She must have had a crush on them!
E posibil asa ceva? Foarte improbabil, dar posibil..Si daca la prima extragere nu a castigat nimeni premiul cel mare, la cea de-a doua au existat 18 castigatori !! Care nu s-au mai ales cu mare lucru de la categoria I (cam cu 8,000 de euro fiecare :-) Ma rog, asta ar avea o explicatie, dezvaluind o strategie comuna a jucatorilor la loto, de a incerca in bloc numerele de la extargerea trecuta..de data asta le-a mers ;-)
Ancheta declansata a conchis ca a fost doar o pura coincidenta..Stiu si eu..Nimic nu e intamplator!
Poate merita sa le incercam si noi duminica asta la 6 din 49 ;-)

5 comentarii:

Răzvan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
martutza spunea...

Ce sa zic...stiu pe cineva care ar putea paria ca numerele astea sunt oricum 'masluite'!
Numai ca 'masluirea' a fost cam grosolana de data asta, asemeni cefei vecinilor nostri...

marales spunea...

lume asta continua sa ma uimeasca pe zi ce trece

echipament laborator spunea...

Suna a Eminescu, varianta casnica.

dsman spunea...

e o intreaga retea mafiota care controleaa acest joc, eu sunt de parere ca un om obisnuit castiga odata la an un premiu cat de cat consistent, nu cred ca la noi e mult mai diferit sistemul decat la vecini, doar ca ai nostrii sunt mai atenti sa modifice paramentrii:P