Subscrieti la: Articole

Comentarii Foto Dofollow Banner

Sange rece la 14 ani

Imaginati-va o zi de vara, nisipul e cald, totul arde.. la timpul asta ar trebui sa fii in emisfera sudica sa se intample asa ceva. Stai un pic sub umbrela, mai gusti ceva rece, dar parca tot mai bine ar fi sa te duci in apa sa te racoresti. Asta au facut probabil si 2 copii din Noua Zeelanda, fara a se aventura prea  departe de tarm..white-shark-face

Dupa ce ai reusit sa izgonesti un rechin care te-a muscat deja, felicitarile sunt la fel de folositoare ca frectia ‘Diana’ la un picior de lemn, e suficient si ca ai scapat cu viata. Insa cand esti o fetita de 14 ani, inarmata doar cu placa de surf, cred ca felicitarile sunt mai mult decat meritate. I s-a-ntamplat Lidiei Ward, de doar 14 ani, dupa cum ziceam, din Noua Zeelanda.

Rechinul a muscat-o pe micuta Lidia de coapsa in timp ce aceasta  se afla in apa pana la brau, pe o plaja apropiata de orasul Invercargill, din sudul Noii Zeelande. Fata a lovit de mai multe ori rechinul in zona capului cu placa de surf pana ce acesta a lasat-o in pace. Chiar mama ei a laudat-o pentru reactia calma pe care a avut-o. “Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor cat de calma a putut sa fie. In locul ei eu as fi tipat isteric, m-as fi agitat, dar ea nu…doar statea acolo, parand un pic nesigura”.

Nici fetitei nu-i vine inca sa creada ce s-a-ntamplat. “L-am vazut pe frate-miu ca se uita cam ciudat, m-am intors intr-o parte si am vazut lucrul acela mare si cenusiu venind spre noi, asa ca l-am lovit imediat in cap cu placa de surf”. Se estimeaza totusi ca rechinul avea doar 1.5 metri lungime.

Uneori instinctul ne salveaza; insa cred ca viitorilor iubiti le va fi destul de greu s-o incalzeasca pe fetiscana asta.. ;-) Sau poate devine criminalista..
Daca vreti sa va delectati cu originalul aici.

12 comentarii:

adezivi spunea...

Jaws, episodul 5?

Răzvan spunea...

not really :)

Ceapros spunea...

a avut mare noroc

vopsele lavabile spunea...

Oh vad nu ai zis nimic despre noroc dar pot sa spun ca a avut la noroc fetita:)) sau mai bine trebuia sa ne arate o poza cu fetita:)) poate e barosana nu a putut face rechinu nimic cu ea.

Avatare Funny spunea...

Cat de bine a putut sa-si mentina calmul. Bravo ei. Putea s-o coste viata acea intamplare.

Georgio Masini spunea...

:)) ce tare:))

Auto spunea...

a avut un noroc de nedescris si mama iei nush cum a putut sa fie asa calma doamneeee

Jocuri fete spunea...

Foarte impresionant. Adevarat curaj. Bravo fetei. I se putea intampla orice.

Andreea spunea...

Bravo fetitei. Nu oricine ar fi avut asa curaj.

ralu spunea...

A avut un mare noroc putea sa pateasca ceva :(

Lavinia spunea...

A dat dovada de foarte mult curaj. Nu toata lumea reactiona la fel. Bravo.

ilaria spunea...

A avut un mare noroc deci nu pot sa cred cum a putut scapa din mainile rechinului