Subscrieti la: Articole

Comentarii Foto Dofollow Banner

Secolul uitării

Am restanţe mari. N-am scris cam demult. E drept ca am avut si un afk time destul de mare. Afk este 'away from keyboard' si mi-as dori sa existe un tool de măsurare pentru afk-ul ăsta, ca sa ne dam seama cat de mult timp pierdem (degeaba uneori). Afk-ul meu a fost de 3 săptămâni si sa ştiţi n-a fost rău deloc..:-) in prima faza îţi dai seama cat de dependent eşti de net, după care renunţi încet-încet si iţi dai seama de avantaje; sunt atâtea de făcut si de văzut in afara monitorului..
Citisem un articol care mi-a deschis un pic ochii..daca nu l-as fi citit, as fi crezut ca doar eu sunt in situaţia asta..articolul se cheamă 'The great forgetting', iar situaţia este ca uit destul de mult, poate prea mult..voi va amintiţi ce aţi făcut vinerea trecuta? sau sâmbăta trecuta? nu e uşor..:-)
Cauza ar fi ca trăim o viaţă frenetica si stresanta, suntem supusi unui flux informaţional continuu, in care goana după ştiri si după nou devine chiar nefireasca..informaţia curge accelerat, însă cat din ea rămâne in creieraş? Va mai amintiţi măcar una din ştirile pe care cu siguranţă
le-aţi citit ieri?
Oi fi îmbătrânit eu, dar parca acum 15 ani nu uitam chiar la fel (si de-aia-s bune weblog-urile, sa-ţi aduci aminte ce-ai mai făcut :-)
Ce vroiam sa mai spun? Am uitat..;-)

"Se zice ca secolul 21 va fi Secolul Galben, dar va fi, cu siguranţă, Secolul Uitării." Pentru cine vrea sa se delecteze cu tot articolul îl poate găsi aici.